Service & vedligeholdelse

Vi yder fire års garanti og fuld service på vore høreapparater, hvilket også inkluderer slangeskift og filtre. Service og reparation udføres på eget værksted.

Serviceprodukter
Vi anbefaler disse hjælpemidler til rengøring og vedligeholdelse:

  • Bakteriedræbende renseservietter
  • Luftpuster til ørepropper
  • Endvidere leverer vi batterier i god kvalitet med lang holdbarhed. Kontakt Pia Rohde for nærmere oplysninger.

Rengøring og vedligeholdelse af  I-Øret høreapparater
Når du får udleveret dine høreapparater, vil du blive informeret om rengøring og vedligeholdelse. Det kan anbefales at benytte de specielle rengøringsmidler der findes til I-Øret høreapparater.

Efterse hver dag apparaterne for opsamlet ørevoks og hudfedt. Vær meget omhyggelig med, at eventuelt voks eller snavs ikke arbejder sig ind i høreapparatet. Er dine høreapparater tavse eller svage kan det skyldes, at lydudgangen er blokeret af voks. Udskift voksfiltret eller kontakt din leverandør/høreinstitut.

I-Øret høreapparater er meget udsatte for påvirkninger af voks og fugt, idet apparatet er placeret helt inde i øregangen på brugeren.
Rengøring og vedligeholdelse af Bag-Øret høreapparater
Kontroller ørepropperne hver dag, specielt at lydudgangen ikke er stoppet til af ørevoks. Er lydudgangen stoppet, vil høreapparatet være tavst. Lydslangerne skal skiftes med jævne mellemrum, de må ikke være stive eller misfarvede. Øreproppen bør vaskes mindst en gang om ugen, enten i et af de specielle rengøringsmidler til høreapparater, eller i lunkent sæbevand. 

Høreapparatet rengøres med en blød tør klud, eller med et af de specielle rengøringsmidler der er udviklet til høreapparater. Skil altid øreproppen fra høreapparatet før rengøring og kontroller at øreproppen er helt tør og uden væske i slangen, før proppen igen sættes på høreapparatet.

I tvivlstilfælde bør man kontakte sin leverandør eller kommunens høreafdeling.