Service & vedligeholdelse

Vi yder fire års garanti og fuld service på vore høreapparater,
hvilket inkluderer alle justeringer, slangeskift,
filtre samt de regelmæssige eftersyn. 

 

Vi har Jyllands eneste værksted, hvor vi repararer høreapparater

Høreapparater er det elektroniske produkt, der benyttes af brugeren i flest timer, derfor finder vi det naturligt, at høreapparaterne vedligeholdes med mindst et årligt eftersyn, gerne flere og naturligvis dækket af garantien.
Service og reparationer udføres på vort eget autoriserede værksted.
Serviceprodukter
Vi anbefaler disse hjælpemidler til rengøring og vedligeholdelse:

  • Bakteriedræbende renseservietter
  • Luftpuster til ørepropper
  • Tørrebokse
  • Batterier

Rengøring og vedligeholdelse af I-Øret høreapparater

Når du får udleveret dine høreapparater, bliver du informeret om rengøring og vedligeholdelse. Det kan anbefales at benytte de specielle rengøringsmidler der findes til I-Øret høreapparater.
Efterse hver dag apparaterne for opsamlet ørevoks og hudfedt. Vær meget omhyggelig med, at eventuelt voks eller snavs ikke arbejder sig ind i høreapparatet. Er dine høreapparater tavse eller svage kan det skyldes voks. Udskift voksfiltret eller kontakt din leverandør/høreinstitut.
I-Øret høreapparater er meget udsatte for påvirkninger af voks og fugt, idet apparatet er placeret helt inde i øregangen.

Rengøring og vedligeholdelse af Bag-Øret høreapparater


Kontroller ørepropperne hver dag, specielt at lydudgangen ikke er stoppet til af ørevoks. Er lydudgangen stoppet, vil høreapparatet være svagt eller tavst. Lydslangerne skal skiftes med jævne mellemrum, de må ikke være stive eller misfarvede.
Øreproppen bør vaskes mindst en gang om ugen, enten i et specielt rengøringsmiddel til høreapparater, eller i lunkent sæbevand. 
Høreapparatet rengøres med en blød tør klud, eller med et af de specielle rengøringsmidler der er udviklet til høreapparater. Skil altid øreproppen fra høreapparatet før rengøring og kontroller at øreproppen er helt tør og uden væske i slangen, før proppen igen sættes på høreapparatet.
I tvivlstilfælde bør man kontakte sin leverandør eller kommunens høreafdeling.